Nærområdet

Vakre og barnevennlige omgivelser

Eiendommen ligger i et meget attraktivt og barnevennlig boligområde på Solbergelva i Nedre Eiker kommune. Området har nærhet til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud. En kort sykkeltur unna ligger Solberghallen og de otte fasilitetene til Solberg Sportsklubb med fotball- og skøytebane. Ellers er det lekeplass, lysløype, skiløyper og treningssenter i området. Ønsker du å utfordre alpinkunnskapene er du en liten biltur unna Drammen Skisenter på Åssiden. Legg gjerne turen innover Solbergåsen og Solberg fjellet, eller til Karindammen og Vasshella med deilige bademuligheter.

Nærområdet

Servicetilbud

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Kiwi på Solberg senter og Meny Åssiden. Ønsker du ytterligere servicetilbud er Buskerud Storsenter og Gulskogen store, moderne kjøpesentre med et rikt og variert utvalg av fasiliteter og servicetilbud.

Offentlig kommunikasjon

10 min til Drammen

Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og tog. Nærmeste holdeplass er Hågenstad som ligger ca. 5-10 minutter fra boligen. Ved å benytte bil tar det ca. 6 min til Krokstadelva, 10 min til Drammen, 22 min til Liertoppen, 27 min til Kongsberg, samt 43 min til Oslo S.

Nærområdet

Gangavstand til skoler

Eiendommen har gangavstand til Solberg barneskole og Killingrud ungdomsskole. Det finnes også flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Svein Liavaag

Megler/Partner

Tlf: 905 35 204
E-post: svein.Liavaag@privatmegleren.no